Välkommen till Mälarfilm AB
Om Mälarfilm AB

SOLFILM, SÄKERHETSFILM & FROSTAD FILM

MÄLARFILM AB

ÄGARE & GRUNDARE

 URBAN HÄGG

Urban Hägg är grundare och ägare av Mälarfilm AB. Han har mångårig erfarenhet av professionell installation av solfilm, säkerhetsfilm och frostad fönsterfilm. Mälarfilm arbetar med ett antal uppdragsgivare och både företags- och privata kunder. Installationen utförs snabbt och effektivt med högsta kvalitet och bra service.

Solfilm Urban Hägg

RICKARD PALMÉR

MYCKET ERFAREN INSTALLATÖR

Rickard, liksom Urban, har en mångårig och bred erfarenhet av alla typer av fönsterfilm såsom solfilm, säkerhetsfilm samt dekor- och frostad film.


Helt orädd och mycket professionell montör som alltid levererar högkvalitativa fönsterfilmsinstallationer vare sig han befinner sig på marknivå eller på ett höghustak!


Rickard Palmér Mälarfilm

ÖVER 30 ÅRS KOMPETENS & ERFARENHET AV

 SOLFILM, SÄKERHETSFILM & FROSTFILM

Mälarfilm AB bildades 2006 av grundaren och ägaren, Urban Hägg, som redan innan hade mångårig erfarenhet av professionell installation av sol-, säkerhets- och dekor-/designfilm. Mälarfilm arbetar med ett antal uppdragsgivare och även direkt mot kund och montering sker snabbt och effektivt med högsta kvalitet och bra service.

Våra produkter håller högsta kvalitet och tillgodoser alla behov av värmereduktion, insynsskydd, UV-skydd, säkrade glas och dekorering av glasytor.

Främst arbetar vi i Stockholm- och Uppsalaregionen men även på uppdrag på andra platser i landet.

Vi har god kreditvärdighet sedan 2010 och har uppnått AA.

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisones värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
Mälarfilm 3M Partner
Mälarfilm Solar Gard Partner

Sol- och säkerhetsfilmsleverantörer